Αγωνιζόμαστε για: Να απαλλαγούμε από το Μνημόνιο, την Τρόικα και το ΔΝΤ. Να χαρακτηρίσουμε Άκυρες όλες τις δεσμευτικές συμβάσεις-συμφωνίες...

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ του Μανώλη Χατζηδημητρίου

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Κ.Α.Π. - ΣΠΙΘΑ.   (1)   του Μανώλη Χατζηδημητρίου

Βλέπω τελευταία και με αφορμή,  όπως προλέγουν ότι θα συμβούν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, τις εκλογές, να περιμένουν αρκετοί να βγούμε από το αδιέξοδο μέσω αυτού του παραδοσιακά εργαλείου δημοκρατίας που χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται από την ΞΈΝΗ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ εξαρτημένη εξουσία σαν μέσο νομιμοποίησής της.

Μου κάνει ακόμα εντύπωση πόσο ασθενή μνήμη έχουμε όταν μιλάμε για λύσεις ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ που εφαρμόστηκαν ή πρόκειται να εφαρμοστούν για να ανατραπεί η όποια κατάσταση μας πονά όλους μας. Τον καθένα με διαφορετικό τρόπο φυσικά. Ξεχνάμε ότι το 74 η χούντα δεν ανατράπηκε με εκλογές αλλά μετά τα γεγονότα της Κύπρου όπου δημοκράτες αξιωματικοί απείλησαν ότι θα στρέφονταν εναντίον όλων αυτών που πρόδωσαν την Κύπρο (βλέπε Γ' σώμα στρατού) και κατά συνέπεια τα
εθνικά μας συμφέροντα, οι οργανωμένες δυνάμεις του αντιδικτατορικού αγώνα έστω και πολλές φορές χωριστά που είχαν καταφέρει καίρια πλήγματα στο τότε καθεστώς μεγαλώνοντας τον αριθμό των ανθρώπων που αντιστέκονταν αλλά και θυσιάζονταν για την ελευθερία στρέφοντας την διεθνή κοινή γνώμη ενάντια στην Ελληνική χούντα , φυσικά και το ίδιο το αίσθημα του λαού που δεν άντεχε άλλο πια αυτή την σκλαβιά κ.λπ.  Τότε οι Αμερικανοί πιεζόμενοι από όλα αυτά αναγκάστηκαν να δεχτούν την λύση Καραμανλή ο οποίος διορίστηκε από  24.7.1974 έως  21.11.1974 (Κυβέρνησις Εθνικής Ενότητας - De Facto) και μετά έγιναν οι εκλογές στις 21.11.1974. Έτσι ξεκίνησε η μεταπολίτευση ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Θέλω να πω δηλαδή ότι ακόμα και στην υποτιθέμενη αυτή ανατροπή, αφού η ξένη εξάρτηση (βλέπε Αμερικάνοι ) δεν είχαμε εκλογές αμέσως αλλά και ούτε ήταν ποτέ δυνατόν να φέρουν λύση οι εκλογές αν παρεμπιπτόντως τις έκανε το καθεστώς ΙΩΑΝΝΙΔΗ.

Πολλοί πιστεύουν σήμερα ότι ζούμε σε καθεστώς ελευθερίας και με δεδομένο ότι πολλοί εκ της βουλής αυτοαναγορευόμενοι ως αντιμνημονιακοί παραμένουν σε αυτήν δίνοντας άλλοθι στο καθεστώς να μοιάζει δημοκρατικό, τρομάρα του,  πιστεύουν ότι θα συμβάλουν έτσι στην ανατροπή του ! Μας λένε δε ότι θα παλέψουν να αυξήσουν την δύναμή τους (την εκλογική) και έτσι οι συσχετισμοί θα αλλάξουν και τότε ως εκ θαύματος θα σωθεί η πατρίδα μας !

Και η εξάρτηση πότε θα πάψει να υπάρχει ;;;
Μα είναι δυνατόν την ώρα που ο μηχανισμός εξαρτημένης εξουσίας έχει φορτώσει την μηχανή του και τρέχει με χίλια και κάθε μέρα που περνά αυξάνει τις δυνάμεις του με κάθε λογής ανθρώπους που τρέχουν να τον εξυπηρετήσουν γιατί βλέπουν ότι αυτός είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού να λέμε ότι ο καθένας μόνος του θα αντιμετωπίσει το θεριό;  Ακόμα και ο  Οδυσσέας στην αναμέτρησή του με τον Κύκλωπα χρησιμοποίησε όλους τους συντρόφους του και ΌΛΟΙ  μαζί σώθηκαν.
Πώς είναι δυνατόν να συγκατοικούμε στο ίδιο σπίτι (βλέπε βουλή) και ξαφνικά ένας από μας  να παίρνει την κόρη μας (βλέπε ΕΛΛΑΔΑ, εθνική ανεξαρτησία - κυριαρχία) και να την παραδίδει  στο πορνείο με εντολή του διευθυντή του Πορνείου και με ανταλλάγματα προς αυτόν που την πήγε εκεί που μόνο αυτός γνωρίζει και εμείς επιστρέφοντας αυτός σπίτι, να του μιλάμε ; και να συνεχίζουμε να συγκατοικούμε μαζί του στο ίδιο σπίτι;   Άντε και δεν έχουμε την δύναμη να τον σκοτώσουμε επί τόπου. Δεν θα έπρεπε να φύγουμε να φωνάξουμε βοήθεια (βλέπε τον ΛΑΟ) να τον συλλάβουν; Δεν θα έπρεπε να πάμε στο πορνείο να πάρουμε την κόρη μας πίσω ; Ή θα περιμένουμε ο καθένας ξεχωριστά να αποκτήσει την δύναμη αυτή ; και μετά από δεν ξέρω πόσο καιρό να πάει στο πορνείο και να παρακαλάει να του την δώσουν πίσω !!!

Βέβαια θα μου πουν κάποιοι εμείς μιλάμε για ενότητα αλλά οι άλλοι δεν ακούν. ΨΕΜΑΤΑ.

Κανένας σας δεν θέλει την ενότητα και είστε όλοι άξιοι της μοίρας σας . Το κακό είναι ότι ακόμα αρκετοί άνθρωποι πιστεύουν ότι και η δική τους μοίρα ταυτίζεται με την δική σας. Μιλάτε για ενότητα αλλά ο καθένας σας θέλει να είναι Αρχηγός και άρα αφού το ξέρετε όλοι αυτό, μιλάτε εκ του ασφαλούς, γιατί κανείς δεν θα έρθει μαζί σας και έτσι θα λέτε ότι φταίνε πάντα οι άλλοι για να κοροϊδεύεται έτσι τους απλούς ανθρώπους ώστε να μην υπάρχει άλλη λύση παρά να σας υποστηρίξουν. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Άσε που δίνετε αυτομάτως το επιχείρημα στους μνημονιακούς  ότι: Δείτε τους. δεν είναι άξιοι ή δεν μπορούν να κυβερνήσουν και παίρνουν κουκιά από εκεί που δεν τα έχουν. 

Σας ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ και το ξέρετε αλλά δεν πράττετε το αυτονόητο. Και έτσι μέσα στο εξαρτημένο σύστημα εξουσίας το συντηρείτε, γιατί και εσάς η μικρή σας καρέκλα σας φτάνει και σας περισσεύει. Η Ελλάδα εν τω μεταξύ πονά και πεθαίνει  στο κρεβάτι του πορνείου αλλά εσείς, ΧΑΜΠΑΡΙ.  Άσε που απειλήστε και από άλλους που πιστεύουν ότι η είσοδός τους στην βουλή θα τους επιτρέψει να αποδείξουν την αξία τους και να ασκήσουν και αυτοί την όποια εξουσία για να ικανοποιήσουν έτσι το εγώ τους.  Βέβαια το σύστημα εξουσίας προλαβαίνει να φέρει νέα πρόσωπα, υπάκουα στις πολύτιμες γι' αυτό καρέκλες ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ότι δήθεν ο λαός θα αποφασίσει  (όπως είπα παραπάνω την χρειάζεται την βουλή για να δείχνει δημοκρατικό) που με την πρώτη αντίρρηση , γιατί άνθρωποι είναι και αυτοί,  θα τους έχει καθαρίσει  σαν κι εκείνον (στον Ινδιάνα Τζόουνς) που έκανε κόλπα με την χαντζάρα και με μια πιστολιά ο Ιντυ τον σκότωσε. 

Προλαβαίνει να φέρνει καινούργιες συνήθειες που σιγά-σιγά προσπαθεί να τις παγιώσει αλλά και να ξεχάσουμε ότι πριν από δυόμιση  χρόνια υπήρχε λύση και όλα θα ήταν αντιμετωπίσιμα. Να ξεχάσουμε ότι υπάρχουν λύσεις και τώρα και πάντα αρκεί να τις διαλέξουμε. Να ξεχάσουμε τους κλέφτες. Να ξεχάσουμε ποιοι τους καλύπτουν. Να ξεχάσουμε την κυριαρχία μας και να φάμε ο ένας τον άλλο για να επιβιώσουμε. Να ξεχάσουμε ότι τα νοσοκομεία είναι για να γιατρεύουν και όχι για να εισπράττουν ή να παρκάρουμε τους μελλοθάνατους. Να ξεχάσουμε ότι το σχολείο είναι εργαστήριο ανάπτυξης ελεύθερων προσωπικοτήτων με θέληση να προσφέρουν στον τόπο τους και γενικά προς τους άλλους, με σφαιρική γνώση που δεν κάνει τον μαθητή να την μισεί, τον ξεκουράζει, του δίνει κίνητρο να ψάχνει συνεχώς στην ζωή του, που θα δημιουργήσει ο ίδιος, όχι οι άλλοι και όχι μηχανή παραγωγής μαζανθρώπων που θα είναι εύκολη λεία στα χέρια των εξουσιαστών της ανθρωπότητας.  Να ξεχάσουμε την ιστορία μας. Να ξεχάσουμε τον πολιτισμό μας. Να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε. Να ξεχάσουμε ότι φεύγουν τα παιδιά μας στη ξενιτιά για να ζήσουν και έτσι αποδυναμωνόμαστε από ανθρώπινο δυναμικό που θα αναγεννήσει την πατρίδα μας όταν θα τους συντρίψουμε. Να ξεχάσουμε ότι όλα αυτά που ξεπουλάνε μας ανήκουν. Να ξεχάσουμε ότι αγαπάμε την χώρα μας και τους λαούς όλης της γης και θέλουμε να ζούμε ειρηνικά μαζί τους. Να ξεχάσουμε ότι υπάρχει στην χώρα μας πλούτος που φτάνει για να ζήσουμε όλοι καλά και να βοηθήσουμε και αυτούς που δεν έχουν. Να ξεχάσουμε ότι μας ανήκει η χώρα μας και με την μέθοδο του χρωστάτε να συμφωνήσουμε να γίνουμε σκλάβοι.  Να ξεχάσουμε, να ξεχάσουμε, να ξεχάσουμε.....

Τέλος κάνει εκλογές σίγουρο ότι και κάτι να μην πετύχει έχει τόσες εναλλακτικές (βλέπε προβοκάτσιες, θερμά επεισόδια, καλυμμένος ξένος στρατός εντός της χώρας μας κ.λπ.) που είναι αδύνατον να αποτύχει  το σχέδιό του.

Και ποιο είναι αυτό το σχέδιο με τις εκλογές;  Να νομιμοποιήσουν ό,τι έκαναν μέχρι τώρα και να περάσουν έτσι ανενόχλητοι στην επόμενη φάση. ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ και την "Νόμιμη" Σκλαβιά.

"ΓΙΑΤΙ εσείς το διαλέξατε" με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα μας πουν. Αφού σε συνθήκες χούντας - κατοχής το σκηνικό είναι στημένο για μία και μοναδική παράσταση με τίτλο : "ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. ΠΡΡΡΙΤΣ "
Για όσους δεν  έχουν δει την "Μέθοδο Γκρόνχολμ", τους συστήνω να το δουν ή να το διαβάσουν, ίσως καταλάβουν ότι όταν το παιχνίδι είναι στημένο τότε τίποτα δεν σε σώνει ψηφοφόρε μου.  

Γιατί δεν κάνουν δημοψήφισμα ταυτόχρονα με τις εκλογές ώστε να δεσμευτεί η όποια κυβέρνηση προκύψει από τις "αναμενόμενες " συνεργασίες να εφαρμόσει την τελική απόφαση του λαού; Με το ερώτημα : " ΝΑΙ ή ΟΧΙ  στις δεσμεύσεις της Τρόικας - ΔΝΤ  κι ας πεινάσω ". Άλλωστε και στις δύο απαντήσεις υπάρχει πείνα, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται αυτοί.

Και ποια είναι η λύση ;

ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ ...........

ΠΗΓΗ : http://www.spitha-kap.gr/el/articles/?nid=2300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.